Downloads

Naast het beter leren kennen van uw netwerk, helpt Benvido u ook graag bij het verder professionaliseren van uw vrijwilligersorganisatie. Daarom vindt u op deze pagina onder andere enkele praktijkvoorbeelden van ingericht vrijwilligersbeleid. Heeft uw organisatie ook goede voorbeelden en wilt u die via deze site met anderen delen, dan ontvangen wij deze voorbeelden graag van u op ons e-mailadres  info@benvido.nl.

Voorbeeld enquêtes

Benvido biedt allerlei voorbeelden van enquêtes aan. Deze voorbeelden worden ook wel sjablonen of templates genoemd. Deze kunt u gemakkelijk downloaden, bekijken, aanpassen en uiteindelijk gebruiken. U hoeft zich hiervoor enkel als organisatie even aan te melden. Onze gratis Benvido Start versie volstaat dan al. Meer informatie over de werking staat in de gebruikershandleiding.

Gebruikershandleiding

Onze beknopte gebruikershandleiding geeft u een goed beeld van de intuïtieve werking van de Benvido Applicatie.

Handleiding Benvido Applicatie

Praktijkvoorbeelden

Onderstaand treft u praktijkvoorbeelden aan die u wellicht kunnen helpen bij het verder professionaliseren van het vrijwilligerswerk binnen uw organisatie. Doe er vooral uw voordeel mee.

Als u informatie heeft, gericht op vrijwilligerswerk, die de moeite waard is om te delen met andere gebruikers van Benvido dan ontvangen wij die informatie graag via info@benvido.nl. Na controle stellen wij de relevante informatie beschikbaar aan alle gebruikers van Benvido.

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging NWC Asten

Implementatieplan vrijwilligersbeleid voetbalvereniging NWC Asten